moet dit dan de lente
voor stellen?
het voelt aan als herfst
zonder een feestje kerst
t'voelt leeg
niet zomers of
het sneeuwt...
ik weet het niet meer
alles door elkaar
verwarmd door enkel
mekaar
in de armen
zal je je kunnen verwarmen
maar dit klopt niet
had ik het niet over
lente?
ochja, het leven is meer
dan alleen maar ingedeelt
door schema's en
seizoenen