voel me verloren
was ik maar nooit geboren
de pijn
het leven voelt niet als van mijn
m´n hoofd slaat op hol
m´n wereld tolt
onzeker over wat ik wil
een gil
op zoek naar geborgenheid
warmte en genegenheid
maar kan niet vinden wat ik zoek
dus kruip ik terug in m´n hoek
stilletjes met een deken over me heen
zit ik daar alweer helemaal alleen
m´n gevoel maakt dat ik het niet meer weet
hopend dat men mij snel vergeet