Een prille mooie vriendschap die ontstond,
Jij waar ik mijn ware liefde in vond...
Zoals de zon die schijnt op mooie zomerdag,
breng jij die glimlach op mijn gezicht..
waarmee jij mijn laat stralen...
Met jouw liefde voor mijn.
Weet het beste in mijn naar boven te halen...
Lief en leed wat wij elkaar delen..,
Met elkaar hoeven wij ons geen moment te vervelen...
Jij was een dief..
Die 14 jaar geleden mijn hart wist stelen...
Jouwe grote hart vol liefde wat ik daarvoor in de plaats kreeg
Vanaf toen veranderde mijn leven...
Nooit had ik verwacht dat ik zoveel om iemand kon geven
Jij maakt iets in mijn los en laat mijn voelen...
Dat mijn laat realiseren...
Wat ze met ware liefde bedoelen!!!
Geschreven voor Menno