Moeilijk,
Elke dag is 't weer een nieuwe strijd,
Elke dag die moeilijke uren weer,
Wetend alles raak je kwijt,
En daar kijk je dan weer op neer,
Die aanrander mijn bloed eigen neef,
Deze hele week is hij hier geweest,
Ik wist dat ik mijn verleden verdreef,
Maar nou voel ik de pijn 't meest,
Gevangen in de zeeën van 't verleden,
Over gestapt maar toch weer verloren,
Nog dagen lang gestreden,
Maar 't begint weer van voren,
De tranen stromen met de dag,
Elke seconde voel ik de pijn,
Af en toe verschijnt er een gelukkig lach,
Maar dan is alles weer schijn.
xx