Ik zie, ik voel en ik hoor.
met mijn oog, mijn hand en mijn oor.
Ook lach en huil ik als een mens.
Een uniek maar heel normaal mens.
Liefde en haat zijn twee tegenpozen.
Ze horen erbij.
Alleen zou je ze soms zelf niet hebben gekozen.
Als iets wat je altijd ziet in een mens.
Een uniek maar heel normaal mens.
Iedereen is een uniek mens.
Ook zijn ze vaak zo gewoon als jezelf.
De meesten uiten denk ik deze wens:
te blijven dat unieke,
maar ozo normale mens.