die avond
was ik op een leuk feest
was ik hard aan het partyen
was ik zelfverzekerd
jij
leek me een aardige jongen
maakte me aan het lachen
zag er onschuldig uit
ik
was met mijn vriendinnen
was vrolijk, zoals altijd
had schijt aan alles
maar die avond
werd het feest verpest, en met dat feest alle feesten erna
veranderde de grootste nachtmerrie in de waarheid
heeft mij verpest
maar jij
hebt gedaan wat ik nooit verwacht had
hebt mij iets aangedaan wat ik nooit hoopte mee te maken
hebt mij verpest
maar ik
was erg dom
ben er met open ogen ingetrapt
schaam me dood
kan niet meer partyen zoals eerst
denk overal over/bij na – vooral over mezelf
heb nu weinig zelfvertrouwen
heb verlatingsangst tegenover m’n vriendinnen
ben niet meer vaak vrolijk
emotioneel in de war
wil zo ver mogelijk weggaan
ben niet meer ik
ik.. ik ben verpest