De leer van het leven
is het niet alleen maar nemen
maar ook geven
De eigen wil en het uniek zijn
de gevoeligheid, de pijn
het geluk en het verdriet
de kleine mooie dingen
die je in het leven ziet
De leer van de liefde
leert je te leven
je eigen gevoel
vol liefde aan
een ander te geven
in elk mens iets nieuws te leren
en de kleine en grote vreugde
in het leven te waarderen