Laat mij dromen
Laat mij dromen, laat mij geloven
de werkelijkheid verdoven
Mijn gedachten zo helder en stil
zo tastbaar, jij, hetgeen wat ik wil
Maar twijfel bedreigt mijn helder denken
kan ik jou mijn vertrouwen schenken
Kwetsbaar voelt mijn hart en ziel
breekbaar, zo hoppeloos fragiel
Laat mij dromen, laat mij geloven
maar niet de werkelijkheid beroven
Laat mij leven, laat mij geven
het leven in al zijn kleur beleven
Want zonder de beschaduwde dagen
zou ik enkel kunnen afvragen
hoe de heldere dagen zouden zijn
en dat doet veel meer pijn