Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Een warm gevoel
Deze dagen moet je niet klagen
Op deze dagen hoef je soms niet te vragen
Sommige van deze dagen zijn vol behagen
Alom kleurt de warmte de witte sneeuw rood
En wil je gewoon niet denken aan de goot
Kan je gelukkig genieten van spijs en brood
Het leed is even verbeten
Maar op deze dagen zijn allen een beetje bezeten
Om te genieten zonder te vergeten
Familie en vrienden die je steunen
Die jou ondersteunen in het leunen
Terwijl jij niet hoeft te beunen
Het is een tijd van rust
Cadeaus voor de kinderen zijn een must
Een ieder elkander zonder bijbedoelingen kust
Kerst is overal
Soms met het nodige trompet geschal
Waar hopelijk niets je deren zal
Laten we elkander even in waarde
Zoals de heilige maagd Jezus ooit baarde
Waar drie koningen zich vergaarden
Helpt elkaar deze kerst door
Genietend van een engelen koor
En zet uw beste beentje voor
Het leed is voor even het verst
Daarbij rijk ik u een glas met natte gerst
Ik wens u vol medeleven een fijne kerst
Ook ik geef Gonny een knuffel terug
Voor haar gedichten en de brug
Denkend aan Louwers vanaf de hondsrug
Reacties op dit gedicht
Unbroken vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Unbroken
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
17 december 2009
Thema's:
[Gemis]
[Kerst]
[Hoop]