Strijden lukt maar niet,
Elke dag draai ik weer door,
Gevoelens die mij verstoren,
En van de waarheid krijg ik geen gehoor,
En doet de pijn mij doorboren,
Elke dag blijf ik strijden,
Tegen alles wat mij kapot maakt,
Zoveel mogelijke opstandigheden te vermijden,
Zodat 't mij niet al te hard raakt,
Ookal blijft dit een verloren strijd,
En weet ik dat 't altijd zo zou blijven,
En raak ik mijn controle weer kwijt,
En zal ik 't geluk weer verdrijven,
Ik weet dat ik sterk moet zijn,
Ookal loopt alles niet zoals ik wil,
Maar door al 't verdriet al die pijn,
Word mijn leven toch wel kil,
Verloren door de dingen die mij breken,
Denkend aan de toekomst en aan mijn verleden,
En dan voel ik weer die pijnlijke steken,
Die het vooraf ook al weer deden,
Ik zit gevangen in mijn eigen web,
Met alle herrineringen van geluk en verdriet,
Maar ik blijf de poort zoeken tot ik het heb,
Strevend en stilletjes zodat niemand mijn ware ik ziet.
xx