als ik, als sneeuwvlok, mijn zin mocht doen,
voel ik echt op het hoofd van een kleine kapoen.
zijn slee in het berghok staat kant en klaar .
hij denkt; kom, kleine vlokjes, val nu maar.
hij droomt van een sneeuwman, zo groot als een reus
met een gitzwarte hoed en een bloedrode neus.
als je kijkt naar die oogjes, is het toch fijn
om voor zo'n kleuter een sneeuwvlok te zijn.