Ik wil geen Gucci tas
Of dure lipstick op mijn lippen
Ik wil het zoals het was
Het gevoel van liefde waaraan geen ander kan tippen
Geen Chanel schoenen
Of een Armani bril
Geen dure lederen handschoenen
Want shoppen geeft mij het gevoel dat ik tijd verspil
Ik wil liefde zoals het was tussen jou en mij
Geen wannabe sprookjesachtig verhaal
Maar gewoon jou hier, dichtbij
Voor mij geen materiele cadeau’s onder de kerstboom
Nee, ik wil jou hier in mijn armen
Home sweet home
Geen warme chocolade melk met slagroom om mij op te warmen
Maar gewoon jou waarnaar ik kan staren
En de liefde die ik in de tijd dat jij er niet was op wist te sparen
Aan jou te openbaren
Ik wil geen rijkdom om te kunnen kopen wat ik wil
Ik wil jou
Want zonder jou is het stil