Verwarrend het weten dat
Wat ik toen voelde
Hoorde je woorden maar
Wist wat je bedoelde
Jouw masker toen…
En ik doorzag…
Het voelde “mis”
Je was van slag.
Ik voelde je verdriet Vriendin
Voelde je pijn.
Maar weet één ding…..
Je staat niet alleen
Vergeet dat niet!