Zo koud en zo een harde wint,
het lijkt alsof erg iets begonnen is waar je geen einde in vind.
toch stopt zo een moment aan het begin van het voorjaar.
zo koud dat je bijna geen beweging kunt maken om iets schoon te maken.
zo koud dat bijna een temperatuur laten stijgen geen zin heeft,
en dat het koud zou blijven.
het is beter dat alles lekker warm is om lekker je de dingen te doen die je dagelijks doet.