lange koude nachten,
luisterend naar muziek.
warmte kruipt langzaam omhoog.
ik luister wel maar denkt aan hem
aan hoe vandaag toch eindelijk begon,
waar ik al zo lang naar hoopte.
Een glimlach bereikt mijn gezicht.
In gedachten hoor ik alles wat vandaag is gezegt,
zie ik ieder ogenblik.
iedere glinstering in zijn ogen.
en voel ik alles wat ik toen voelde.
door mijn ipode oortjes hoor ik dezelfde muziek
en ik kan nog steeds niet geloven
dat het begon bij die muziek.
ik wil voor eeuwig dromen.
blijven in dit moment.
want voor je het weet is het weer over.
worden de nachten weer koud
en de dromen weer zonder hoop.