Zet alles uit je hoofd meisje,
denk nou eens na.
Wat wil je met je leven?
Dat is mijn vraag.
Heb je twijfels?
Alsjeblieft, pak je spullen
en ga!
Hoe zie jij mij,
ben ik alleen of zullen wij samen zijn?
Geef je me vreugde lieverd,
of doe jij mij pijn.
Ik weet niet of ik je nu nog kan vertrouwen
Meisje, ik kon altijd op je bouwen
Je was de beste die ik had
maar daar had jij niet aan gedacht
Wil je bij me blijven
schat laat dan eens blijken
dat je van me houd
en dat je me vertrouwt
Alsjeblieft meisje,
denk nou eens na,
bij alles wat je doet
fout of goed
Als je er voor kiest om bij me te zijn
Doe me dan geen pijn.