Ik wil het niet,
ik kan het niet.
Wil jij het dan wel zien?
ik wil het niet,
ik kan het niet.
zolang zonder jou...
al die tijd hebben we het geweten,
ik wou er niet aan denken.
Nu komt het dichterbei...
nog 5 dagen, en dan?
dan moeten wij zonder elkaar.
het is een week, maar het lijkt een eeuw...
schat, ik kan niet zonder je.