Verloren in zijn positie.
Verslagen als een stoere jongen zonder munitie.
Een verwoesting als huizen die op de grond liggen.
Hoe je mij wilt uitleggen dat het niet lukt terwijl er door settings mogelijkheid is,
Ben je verloren met vele angsten.
Terwijl je verlangen veel belovend is,
Probeer het zo vaak mogelijk dan weet je zeker dat het misschien lukt.