Ik dichtte over jou
mooi lieve pure vrouw
Dat ik voor je ga
maar loop toch weer weg
Ik laat de twijfel regeren
keer op keer
hoe was het ook al weer...
om echt van iemand te durven houden
er helemaal voor gaan
echt voor de liefde te gaan staan
ik ben geen 18 meer
en open en sluit mijn hart, keer op keer
het gaat niet om jou,
mooie pure vrouw
het zit in mij
ik durf niet meer
zij aan zij
beter voor de keuze van het leven
zij aan hij
waarom speelt dit allemaal in mij?
ik voel je liefde
maar die van mij zelf niet
het is daarom dat ik je alleen liet...
Ik gun jou het allerbeste
en dat ben ik niet...
Dat weet jij
ik twijfel constant, ook als we liggen zij aan zij...
Dus omdat ik van je hou
laat ik je gaan
eerst moet ik helemaal voor mezelf durven te gaan staan!