Een lach op mijn gezicht
En een schater uit mijn mond
Lach ik met glimmende ogen
Terwijl ik tegen mijn tranen vecht.
Ik hou me staande
Maar wat niemand weet
De grond is allang onder mijn voeten weggetrapt.
Mijn hoop is vervlogen
Met de tijd verloren gegaan
Wanhopig blijf ik zoeken
Maar ik moet accepteren
Dat het is verloren met de tijd.
Ja het gaat goed
Maar met mijn hoofd ben ik er niet bij
Het komt allemaal goed, echt!
Zien jullie het dan niet, dit is allemaal schijn
Van binnen ga ik kapot van de pijn.
Ik kan er niet over praten
Probeer het te begrijpen
Ik wil geen verdriet stichten
Uiteindelijk zal toch iedereen mij verlaten
Ik voel de pijn, ik weet alleen niet waar.
Diep van binnen, het vormt een groot gevaar
Mijn leven bestaat uit dalen,
Heel mijn fucking leven lang
Kan ik alleen maar falen..
Lachend zeg ik hoe goed het gaat
Maar achter mijn ogen vecht ik tegen de opkomende tranen.