eigenlijk ken ik je niet,
maar het doet me verdriet,
wanneer jou iets zou overkomen,
dan blijven mijn tranen stromen,
meisjee het is iets wat ik niet snap,
nee het is geen grap,
maar ondanks dat je me niet zo goed kent,
weet ik wel dat je belangrijk bent,
je bent me steun en toeverlaat,
ik ben iemand die er écht voor je gaat,
wanneer er iets is kom naar me toe,
ik zal je helpen al weet ik soms niet goed hoe,
ik zal er alles aan doen om jou gelukkig te maken,
niemand zal jou aanraken,
schatjee ik hou heel veel van je,
je betekent heel veel voor me,
dit is iets uit mijn hart,
wij maken samen een hele mooie start!