Keuze,
Je brak mijn moeders hart,
Je brak je kinderen voor 't leven,
'T is niet goed je bent verward,
Dat je ons hebt verdreven,
Je hebt ons gebroken achter gelaten,
En ons al die tijd bedrogen,
En nou kom je weer terug om alles goed te praten,
Ookal weet jezelf dat je alles hebt gelogen,
Ik wil jou praatjes niet meer horen,
Ik ben 't zat met jou ik ben er klaar mee,
Je doet mijn hart doorboren,
Door de zoveelste stomiteiten die jij dee,
Kom terug of blijf voor altijd weg,
Houd je niet langer meer vast aan de tijden,
Laat 't nou is doordringen wat ik nou tegen jou zeg,
Dan blijven we bij elkaar of voor goed gescheiden.
xx