Op een moment moet je zeggen
dit was het
dit is het afscheid van deel 1
we stappen over naar deel 2
je legt het deeltje wel in de kast
maar daar komt stof op
je gaat het minder bekijken
je kent het al zo van buiten dat je het eigenlijk niet meer hoeft te zien om te weten wat er in stond
DIT IS het moment om een nieuwe start te nemen
niemand die het ziet
alleen ik die het VOEL