M'n Hoofd tolt en tolt,
M'n gedachten zijn verschrikkelijk.
Ik wordt gek van mezelf.
Alsjebliefd laat het ophouden.
Ik smeek je!
M'n hoofd tolt en tolt,
Allerlei gedachtes spoken door mijn hoofd.
Waarom kan het niet ophouden?
Alsjebliefd laat het een keer stoppen.
Ik smeek je!