Verandering,
Jullie luisteren niet jullie blijven zo stug,
Elke keer als ik duidelijkheid wil keren jullie mij de rug,
Ik ben t zat volkomen zat helemaal gebroken,
Elke avond zit ik piekerend in elkaar gedoken,
Omdat jullie mijn signalen niet ontvangen,
Want jullie hebben jullie eigen rangen,
Jullie weten niet wat jullie willen,
Ik kan alles van boosheid wel uit gillen,
Jullie luisteren niet naar mij en ook niet naar mij gevoel,
Wat is nou in hemelsnaam jullie doel?
Moet dit op deze manier verder gaan met zoveel stres,
Wanneer leest iemand jullie is de les?
Jullie hebben allebei jullie standpunt en blijven stevig in jullie schoenen staan,
Maar jullie totaal niet wetend dat ik eraan zal vergaan,
Hopeloos kijk ik toe hoe een relatie onmogelijk begint te lijken,
Omdat jullie de dingen laten bezwijken,
Totaal in jullie eigen wereldje geen begrip voor anderen te kunnen tonen,
En dan nog steeds t probleem waneer hij hier nou ooit is komt wonen,
Een relatie maar toch ook niet verlieft maar toch weer haat,
Is t nou niet eens tijd dat iemand dit allemaal goed praat,
Het verleden achter te laten elkaar uit te laten praten elkaar te begrijpen,
Want ik wil tot jullie door dringen dat dingen er niet liggen om zo maar te kunnen grijpen,
Ma laat de liefde los en zoek nieuwe paden in dit leven,
Pa kom jij nou is tot een conclusie wat je nou precies wilt en waar je alles voor wilt geven,
Ik ga hier door jullie langdurige getwijfel ten onder,
Want als ik ook maar één keer iets fout doe krijg ik met jullie beide gedonder,
Ik wil dat dit ophoud dan we tot een redelijke conclusie kunnen komen en een nieuwe start kunnen maken,
Zodat ik niet in nog moeilijke situatie zal raken,
Ik geef t op met jullie want dit trek ik niet meer,
Ik wil dat dit voorbij is dat het over is want t doet mij zo ontzettend zeer!
Xx