Draai maar molen draai
draai maar met de wind
Als de wind het doet dan mag jij niet maar moet
net als een pasgeboren kind
Als mama persen gaat
dan mag je niet maar moet je eruit
De perslucht komt,vooruit,eruit,eruit
Net zoals die molen draait,draait ons hartje door
Zolang de lucht naar binnengaat
heeft ons hartje geen rust maar gaat het door en door
tot ons hartje rusten gaat
Als de wind niet waait,staat het molentje stil