Kerstdag,
De kerstboom staat er met de cadeautjes er onder,
Wanneer ik er naar kijk voel ik t gedonder,
Wetend dat dit weer een eenzame kerst zal zijn,
Familie uit één en gebroken van de pijn,
Met zijn 6e vieren wij de kerst alleen,
Opa en Oma komen als enige hier heen,
Met zijn 6e ruzie zou er weer komen,
Slechte kerstdagen achter volgen mij in mijn dromen,
Geen vrede en geen liefde die mij zal helen,
Want deze kerst valt niet met andere te delen,
'T geluk is er niet en de liefde ontbreekt,
Op deze momenten weet ik dat alles breekt,
'T hoort gezellig te zijn lekker eten en cadeautjes uitpakken,
Maar 't enige wat ik kan doen is mezelf op mijn knieën laten zakken,
En huilen van verdriet dat deze kerst weer tot een verschrikkelijk einde loopt,
De rest van de familie is boos en geen vrienden meer dat is wat mij sloopt,
Ruzie en de 1ste kerstdag is zo weer voorbij zonder enkele lach,
Als 't 1ste kerstdag is verlang ik naar de volgende dag,
Dan is voor ons de feestdag over en beginnen weer de normale ruzie makende dagen,
Ookal weet ik dat ik die ook niet kan verdragen,
Ik haat kerst en alle feestdagen in 't leven,
Omdat ik weet dat niemand mij ooit de nodige liefde zal geven...
xx