ZIE HET GOEDE VOOR JE OGEN
Denk aan vrijheid
Denk aan licht
Denk aan liefde
Denk de plicht gewoon even weg
Steek in het donker even het licht aan
Zie de vrijheid voor je ogen
Zie voor je wat je lief hebt
Zie voor je wat de plicht je geeft
Misschien veel,misschien weinig
Maar toch genoeg,want de plicht hij leeft