In moeilijke tijden kom je er achter
wie je echte vrienden zijn.
In moeilijke tijden kom je er achter
bij wie je echt altijd terecht kan.
In moeilijke tijden merk je
dat veel mensen je laten vallen.
Je in de kou laten staan
Vrienden blijken ineens
Alleen maar kennissen te zijn.
In moeilijke tijden besef je
dat je maar weinig echte vrienden hebt.
Ik ben dankbaar voor alle lieve mensen.
Mijn vrienden.
Die voor me klaar staan
En er altijd voor me zijn
Die niet omdraaien als ik huil
Maar een arm om me heen slaan
Lieve vrienden, dank jullie wel
Ik hou van jullie.