wat is het fijn
het geluk ik (klein)kinderogen
te lezen
als ze een pakje mogen openen
met een kleingheidje
maak je hen superblij
dat voelt dan bij jezelf
ook heerlijk aan
kerstdag is voorbij
en ik voel mij gelukkig
want ben niets aangekomen
en heb toch een extraatje gegeten
maar het grootste geluk
was de vreugde van mijn kleinkinderen
toen ze lieten horen
die éne vreugdekreet
dank u moeke
dank u vake
dank u tante en nonkel
dank u iedereen
voor de cadeautjes
die we kregen
daarna een knuffel
en een kus aan ons allen apart gegeven
ik wens hierbij
aan iedereen
nog fijne dagen toe
en een prachtige jaarwisseling