vaste structuren
verliezen verbinding
vrijkomend water
ongewenste gladheid
ontbinding dat alles
kan meesleuren
het goede het minder
nagestreefde
nieuwe verhoudingen
genieten, missen
een nieuwe weg
zoals mensen gaan
almaar opnieuw zoeken
naar het vernieuwende
26DEC2009 2205