ONTWAAK UIT HET SLECHTE
Grijp naar het goede
Soms is het slechte je gegeven
Maar als je het goede krijgt
Speel dan niet met vuur
Want het goede is snel opgebrand
En wat weg is,is voorbij
Het groeit zomaar weer niet bij
Wat terug groeit is anders
Een nieuwe wereld die bloeit
Dat is zo mooi
Maar soms duurt het zo lang
Waneer alles weer openbloeit