de kerstdagen zijn eindelijk voorbij
het was allemaal heel gezellig
maar met het eten/gedachtes niet voor mij
vond het lastig en best wel moeilijk
controle wil ik er nog steeds over hebben
want ben bang dat ik het anders niet ga redden
en ik veel te veel binnen krijg
en dat betekent nog steeds voor mij aankomen..
vandaag is weer een nieuwe dag
een nieuwe start die ik wel mag
vandaag ga ik er weer tegenaan
ja vandaag zal ik er weer tegen in gaan..