ik mis je warme lichaam
als een deken
rond mij,
ik mis je aan mij zij,
ik mis je bij het opstaan
en bij het slapengaan
ik mis je vertrouwde stem
gewoon je hart
en hoe je bent,
ik mis je lieve woorden
ze binden me aan je
met koorden
wat ik je gewoon zeggen wil
zonder jou
oh zonder jou
is het zo kil
-I miss you every single day,
I wanne lay down in your arms-