Ik luister,
naar het kloppen van je hart
naar de woorden die je spreekt
en ik geniet....
Ik geniet in stilte
liggend in je armen
troostend
om me heen
ik verberg mijn gezicht
en tranen vallen op je shirt
maar spreken kan ik niet
ik luister
Ik zeg je dat ik van je hou
en jij praat en praat
wij liggen samen
tegen elkaar
ik geniet
En pas als ik thuis ben
voel ik angst mijn hart overschaduwen
je bent weg, voor altijd
ik ben je kwijt....
Ik zie je ogen voor me
en voel je armen nog om me heen
mijn hart voelt koud en leeg
ik schreeuw het uit
ik ben je kwijt
~28/12/09~