Zeg dat je......
me nooit meer wilt zien,
dat je niet meer van me houdt,
en me niet graag meer ziet.
Zeg dat ik je niet kan begrijpen,
dat we nooit samen kunnen
genieten van simpele dingen.
Zeg dat ik niet goed ben,
niet goed genoeg
voor jou en je kids,
dat ik twee linkse handen heb,
ik slecht kan kussen
en je het vreselijk vindt als
ik je haren streel wanneer je
hoofdje rust in mijn schoot.
Zeg dat ik niet kan liefhebben,
en er nooit voor je ben
wanneer jij het moeilijk hebt.
Dat ik niet serieus ben
en niet wil werken aan onze toekomst.
Zeg dat ik niet kan luisteren,
dat jij nooit op de eerste plaats staat,
dat ik zelden thuis ben en
altijd met mijn hobby's
en werk bezig ben
maar nooit met jou.
Vertel me...,
dat je me voor altijd laat gaan,
dat je nooit meer iets van me wilt horen…
Maar zeg AUB niet…
dat je me nog graag ziet,
dat je zielsvéél van me houdt
en dat altijd zult blijven doen,
maar je gewoon niet met me kunt samenleven….
Dat kan IK niet begrijpen.....