Bang…
Bang,
bang, dat jij mij niet meer wilt,
bang, dat jij denkt dat jij je tijd met mij verspilt.
Mijn gevecht,
ik probeer eerlijk te zijn tegen jou over wat er in mijn hoofd speelt,
mijn gevecht, bang dat het jou verveeld.
Bang,
bang, dat jij bij iemand anders meer geluk vindt,
bang, dat jij met iemand anders iets begint.
Tranen,
tranen liepen over mijn wangen na kerst,
ik hoop echt dat mijn tranen jou kerst niet hebben verpest.
Bang,
bang, om jou kwijt te raken,
bang, om zonder jou aan mijn zij te ontwaken.
Eerlijk,
dit is ook een reden waarom ik soms niet eerlijk durf te zijn over mijn gevoel,
ik hoop dat jij snapt wat ik bedoel.
Bang,
bang, dat ik je afstoot met mijn problemen,
bang, dat jou liefde daardoor voor mij gaat afnemen.