Geradbraakt wachten
op wat komen gaat,
ingesnoerd wordt pijn
de hele tijd gevoed.
Weggedragen op
handen van overgave,
geland in onmacht
die kracht verlamt.
Uitgerekt zijn steken
pijnlijk blootgelegd,
onopgemerkt bleef
de breuk in mijn nek.
Voetstappen verjoegen
angst uit gedachten,
bedankt dat jij
de vrees wegnam schat.