11 mei 2009 (gecorrigeerd)
leegte !
In een onwerkelijkheid ben ik daar waar ik ben binnen gekomen.
Dwalend staar ik tot in het diepste van wat ik zie.
Ik voel me geborneerd, verstopt,
maar dan niet meer in mijn eigen dromen.
Ik beleef hier wel een leven
maar weet niet meer van wie.
En is dit dan echt iemand?
Of verstop ik mezelf hier in mijn fantasie?
Ik voel me iemand in het land van niemand,
samen, want de eenzaamheid is hier niet meer alleen.
Mijn zicht is gevuld met lege, opdoemende vlakken.
omringd door limiterende witte lijnen.
Hier kan de realiteit me niet meer pakken,
hier kan mijn werkelijkheid niet nóg meer verkleinen.
Ik leef in mijn inspiratie,
maar word gedomineerd door lethargie.
Gevangen in tijdloze concentratie.
en dwalend staar ik in het diepste van wat ik zie.
Kon ik er maar niet meer op letten.
hoe kan ik me ooit tegen deze ruimte verzetten?
Die ik beleef vanuit een fantasie.
Ik leef in iemand zijn dromen,
maar weet niet meer van wie.