Nog langer zonder jou,
Weer een jaar zonder jou,
Maar in mijn hart weet je dat ik van je hou,
Ik denk nog elke dag aan onze tijden,
Jij die mij altijd weer kon verblijden,
Maar helaas op 9 maart 2005 moest ik jou verliezen,
We hadden het niet voor het kiezen,
Je was oud je was helemaal op,
En die dag bij de dierenarts zette ze jou hartje stop,
Ik heb gehuild gegilt van waarom nou jij,
Jij was (bent) alles voor mij,
Ik kan je niet vergeten meid,
Ik weet het ik ben je kwijt,
Maar in mijn hart daar zijn wij nog bij elkaar,
Daar zijn wij veilig daar is geen gevaar,
Mijn lieve Tommie mijn lieve poes ik zal altijd aan je denken,
En tot op de dag van 9 maart 2005 zal ik altijd nog mijn liefde aan jou schenken,
Ik hou van je je blijft mijn aller liefste meid,
En ooit is er een weg die mij naar jou toe lijd.
xx