Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
overwinning
Je bent een man van weinig woorden
maar van daden des te meer
en toen wij van jouw ziekte hoorden
deed ons dat extra zeer
Je staat altijd klaar voor iedereen
en nooit te beroerd om iets te doen
je doet het niet voor geld alleen
je bent al tevreden met een dikke zoen
Je gezin heb je hoog in het vaandel staan
je vrouw is je grootste maat
van alles heb je voor ze gedaan
zij zijn er goed mee gebaat
gelukkig ben je nu weer redelijk gezond
je bent je ziekte nu de baas
het cirkeltje is nu weer aardig rond
e de rest lap je weer aan je laars
want zie er is een klein wondertje gebeurd
je mag er nu weer wezen
en daarom niet getreurd
je hebt niets meer te vrezen
Vol moed ben jij weer aan het werk
alles gaat weer z'n gewone gang
Samen staan jullie sterk
en het is te hopen voor lang.
Reacties op dit gedicht
fleuralia vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ChantalW
:
Dinsdag, april 23, 2002 16:31
IK wou dat die wonder bij ons ook mogelijk was, maar helaas niet. Ben blij voor jullie!!
Over dit gedicht
Auteur:
fleuralia
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
21 april 2002
Thema's:
[Ziekte]