Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
kabinet
15 Aprik was de val van het kabinet
en zo werd alles in gang gezet
Het was een geplande actie
en dat vond de hele fractie
De val van dit paarse kabinet
heeft ook veel kwaad bloed gezet
er was een urenlang debat
over wie nou eigenlijk de schuld had
Pronk en de Grave namen het voortouw
maar de anderen volgden al gauw
Na veel druk van diverse leden
besloot ook Van Baal af te treden
Minister Pronk maakte veel amok
al gooide hij zelf de knuppel in het hoederhok
door hem is het eigenlijk in gang gezet
want hij zette de eerste tred
Wat nu na het rapport van de NIOD
wat is nu het verder lot ?
Demissionair paars gaat aan het werk
en samen maken zij zich sterk
om tot 15 Mei te functioneren
en misschien zal daarna het tij keren
want dan komt de formatie van een nieuw kabinet
en zal alles in gang worden gezet
om een nieuw kabinet te vormen
met al zijn waarden en normen
en nu maar hopen op een beter parlement
zodat iedereen zijn plaats kent
Zal alles nog ten goede keren ?
de tijd zal het leren.
Reacties op dit gedicht
fleuralia vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
fleuralia
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
21 april 2002
Thema's:
[Ironie]