Soms..
Soms word ik zo moe
van dingen om mij heen
van mezelf
van niks
Soms word ik zo kwaad
om dingen om mij heen
om mijzelf
om niks
Soms word ik zo..
ja wat word ik dan?
moe, kwaad, verdrietig?
om wat?
Ik snap soms niks
van dingen om mij heen
van mijzelf
of van alles
Soms...
*,,Hanneke,,*