Onbegrijplijk.
Je liet me staan,
Er waren teveel twijfels ,
Je kon daar niet mee leven,
Iets opbouwen voor de toekomst,
Je dacht dat ik je niet vertrouwde,
Wat is vertrouwen,
Wat is wantrouwen,
Waar ligt het verschil tussen de 2,
Kan je vertrouwen zonder wantrouwen,
Of heb je wantrouwen zonder vertrouwen,
Is het gezonde wantrouwen teken dat je niet die iemand wilt verliezen,
Waar ligt die grens tussen gezonde en ongezonde wantrouwen,
Is het gezond om te schrijven,
Het gaat niet meer je twijfelt teveel,
Ik kan het niet aan,
Je bent de ware voor me
Maar
Die ene persoon is beetje goed genoeg
Hij kan niet aan je tippen maar
Net goed genoeg,
Niks zal zo zalig zijn als bij jou,
Maar hij is net goed genoeg,
Waar is de fantasie en waar is de werkelijkheid,
Is dit gezond of ongezond,
Niet bij de ware zijn maar bij de ene die net goed genoeg is,
Toch schrik hebben voor die ene persoon,
Om jezelf te zijn en die derde persoon niet te kwetsen,
Als we te samen zijn,
Is dit gezond,
Men hart doet pijn bij de gedachte,
Jij bij hem,
Ik bij het beetje wantrouwen ,
Bang om te verliezen,
Soms zeggen ogen wat het hart niet ziet,
Klote wantrouwen,
Kon ik maar beetje meer jaloers zijn,
Zo kon je zien dat ik wel van je hou
En zo zien dat moeilijk ook gaat,
En hoe moeilijker het gaat,
Hoe mooier het eindresultaat.