Aan het einde van elk jaar
heeft iedereen wensen klaar :
veel reizen en luxe dingen,
veel geld en mooie ringen,
als het kan duur uiteten gaan
met onze nieuwste kleren aan.
Maar wat wij ook moeten weten :
"arme mensen" kunnen die vergeten !
Als er dus eens tegenslag is,
denken we aan dat gemis...
en we hopen alleen maar
dat misschien volgend jaar
alles weer beter zal gaan
en lacht iedereen voldaan.
Geef elkaar vriendschap,
warmte en genegenheid...
Wees blij voor iedereen
met een goede gezondheid.
Uiteindelijk moeten wij gelukkig zijn
met wat we hebben en dat is dan fijn.
Wees optimist in dit leven,
geniet... als is het voor even.
Wij willen aan alle mensen
het "allerbeste" wensen
voor het Nieuwe Jaar !!
2010 wordt een top-jaar...