Het is gewoon een ongelijke strijd die ik niet kan winnen
Misschien had ik nooit aan deze strijd moeten beginnen
Misschien is het enige juiste om op te geven
Al die nutteleze tijd die ik van jullie af heb moeten nemen
Het is over het is uit het boek dat ooit begon sluit!
Dit is hoe ik ben en dan kan ik niet veranderen
Ooit geboren om te leven zonder plannen
Een nutteloze dag was het enige dat iedereen met mij verwacht
Maar ik kan gewoon niet anders zijn wat had je dan verwacht
De duisternis sluit om me leven heen
Elk uur elke dag elke week ik wou dat ik verdween
Weg uit dit leven misschien is dat beter
Dat strijd staat op het moment om te beginnen
Maar voor deze keer kan ik gewoon niet winnen
Ik ga het nog niet opgeven maar een gelovige zou nu bidden
Om de kracht van boven aan zijn te winnen
Ik geloof niet in god niet de hemel
Het geloof in mezelf is verdwenen
Ik wil alleen zijn niemand nog spreken
Gewoon sterven in rust zonder vrede
Het is tijd om weg te gaan van me zijde te verdwijnen
Het is te laat om door te gaan voor eeuwig zal ik weg kwijen