Je kwetste me
deed me pijn
Maakte fouten
waardoor ik niet bij je wilde zijn
Je deed geen moeite
deed niets voor mij
Ik storrte in
mijn leven was voorbij
Vroeg me af waarom
kon niet zonder jou leven
Zag geen nut om te vechten
wilde alleen maar opgeven
Maar ik vocht terug
haalde mezelf uit de strijd
Was teleurgesteld in jou
maar raakte mezelf niet kwijt
En na jaren vechten
had ik nieuwe kracht gestrooid
En nu opeens
heb je me weer de afgrond in gegooid
Had je niet genoeg verpest
mij niet genoeg pijn gedaan
Je wordt bedankt pap
door jou kom ik in de problemen te staan