Misschien is alleen zijn inderdaad je beste keus.
Je neemt je eigen vriend niet eens serieus.
Iedere keer ging je vreemd zonder enige spijt.
Hij is zo goed voor je terwijl je hem telkens misleid.
Ik mocht hem niet omdat hij je veel pijn bracht.
Zo slecht was hij niet, je zocht gewoon aandacht.
Aandacht van een jongen die beter verdient dan dit.
Nu beschuldig je hem dat hij ongewenst aan je zit.
Terwijl je je vriend bedroog met hem, steeds weer.
Wil hem overtuigen, ik weet niet waarom ik het probeer.
Waarschijnlijk omdat zelfs hij dit niet verdient heeft.
Beter denk je na voordat je zegt dat je om iemand geeft.