elke dag
elke dag maak ik me zo kwaad,
iemand die maar even raad ,en denkt te weten hoe ik me voel,
bah ik weet wel waar je op doelt hoor domme trut,,
om informatie uit me te krijgen en het vervolgens verder te vertellen//
nou daar moet je mij niet meer voor bellen.
ik zal nooit meer iets vertellen,tegen niemand niet!
ik heb nu iets 'nieuws' gevonden,
ik ga mezelf niet meer verminken door mezelf te snijden..
al doe ik dat al voor tijden,
de weegschaal is nu m'n grootste obsessie,
de cijfers moeten steeds lager worden..
ik eet van m'n leven geen borden meer met eten..
nee laat mij maar lekker worden vergeten
,
weg voor altijd en eeuwig ergens ver heen..
x-x-x