Het voelt zo fijn dat zwarte gordijn
niet langer elke dag maar weer pijn
maar gewoon na de dood mezelf zijn
hij komt er snel aan ik hoor zijn naam
De dood komt er nu echt aan.
Achter het gordijn gewoon warmte
geen kou maar gewoon rust zoals ik wou
geen mensen meer die schreeuwen
die me uitschelden slechts het gekrijs van meeuwen.
mijn tijd is gekomen ik moet nu echt gaan
vaarwel de dood komt er nu aan.
ik draai me nog 1x om maar dan loop ik daar
de poort is daar in zicht gewoon van helder licht
de duisternis is me komen halen.
mijn tijd is nu voorbij op aarde